DUDOC-ALFA

Kick-off Dudoc Alfa

Op 1 oktober 2014 is het Dudoc-Alfa programma feestelijk geopend in Utrecht.
De genodigden werden welkom geheten door Peter Coopmans, voorzitter van de stuurgroep vakdidactiek Geesteswetenschappen. Na bespiegelingen van Frits van Oostrom, voorzitter van het Regieorgaan Geesteswetenschappen en Frank van Vree, decaan Geesteswetenschappen van de UvA, volgden specifieke bijdragen van promovendi Jasmijn BloemertJohan Graus en Tessa de Leur.

Het officiële gedeelte van het programma werd afgesloten door Tjeerd Plomp, met een aantal aanbevelingen op basis van de ervaringen met het in 2007 gestarte Dudoc Bèta programma. Na dit formele gedeelte konden de aanwezigen hun plannen en wensen verder uitwisselen bij de borrel.

Hiernaast een kleine sfeerimpressie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispam *