DUDOC-ALFA

Intervisiebijeenkomst Dudoc-Alfa

Op 13 en 14 november 2015 kwamen de Dudoc-Alfa promovendi in Ede bijeen voor hun tweede intervisiebijeenkomst.

De vrijdag was gevuld met twee workshops: Wat meten we eigenlijk, en waarom? en How to get published, verzorgd door Hugo Quené (UU) en Jan van Driel (UL).
Daarnaast hadden alle Dudoc-ers een poster gemaakt, waarin verslag wordt gedaan van de stand van zaken van zijn/haar onderzoeksproject. Tussen de workshops door werden de posters in kleine groepjes gepresenteerd aan de anderen, en was er gelegenheid voor een paar vragen.  Een paar voorbeelden van de posters vindt u hier .
De zaterdagochtend was gereserveerd voor de laatste drie posterpresentaties, en de workshop Hoe om te gaan met je begeleider, verzorgd door Bas Jansen en Jan van Westerlaak  van Elroy Com .

Na afloop bleek eens te meer dat de Dudoc-Alfa groep een eenheid is gaan vormen, en motivatie en inspiratie put uit de bijeenkomsten met elkaar. Zoals een van hen het bij de evaluatie formuleerde:  “Ik ben nog steeds heel blij dat ik in dit programma zit. De betrokkenheid van mijn mede-dudoc-ers heeft voor mij een grote meerwaarde.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispam *