DUDOC-ALFA

Een impressie van een nieuwe Dudoc-ster

Blij, moe en vol indrukken… zo verlieten de elf promovendi van de tweede lichting zaterdag Hotel Mitland in Utrecht. Na de Dudoc-Alfadag op vrijdag was er een opleidingsdag georganiseerd waarop we twee workshops kregen.

’s Ochtends hebben we ons onder leiding van prof. dr. Hugo Quené verdiept in de methodologie. Dat was hard werken, want voor de meesten van ons liggen de colleges over methoden en technieken behoorlijk wat jaren achter ons. Hernieuwde inzichten en concrete tips waren het resultaat.

Na een heerlijke lunch volgde een workshop waarin we onze eigen onderzoeken aan elkaar presenteerden. Dr. Femke Kramer interviewde ons op camera. Kritische vragen deden ons nadenken! Dat was eigenlijk het eerste moment dat we ons realiseerden dat veel van onze onderzoeken raakvlakken met elkaar hebben. Dat zorgde voor een positief gevoel en vertrouwen in ons werk van de komende tijd.

Ik kijk uit naar april!

Astrid van Winden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispam *