DUDOC-ALFA

Dudoc-Alfa promovendi pitchen op VIOT-bijeenkomst

Op vrijdag 1 november vond de startbijeenkomst plaats van de themagroep Taalbeheersing en Onderwijs van VIOT (Vereniging Interuniversitair Overleg Taalbeheersing). Gijs Leenders, Jeroen Steenbakkers en Moniek Vis, allen neerlandici en Dudoc-Alfa-promovendi, pitchten tijdens deze bijeenkomst over het belang van docenten die onderzoek doen.

Tijdens de pitch kwamen onderwerpen als ecologische validiteit en valorisatie aan bod. Ook spraken we over onze rol in het verbinden van de wetenschap met de huidige onderwijspraktijk. Collega-neerlandici en –promovendi Patrick Rooijakkers en Astrid van Winden hielpen mee in de voorbereiding en stonden ook op de flyer die we aan alle deelnemers overhandigden. Ons verhaal werd enthousiast ontvangen en zorgde tijdens de borrel voor genoeg gespreksstof. We zijn zeker van plan ons gezicht vaker te laten zien in deze VIOT-themagroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Antispam *