DUDOC-ALFA

Jasmijn Bloemert gepromoveerd!

Op maandag 11 november jl. promoveerde de zesde onderzoeker van de lichting 2014 binnen het Dudoc-Alfa programma. Jasmijn Bloemert promoveerde aan de Rijksuniversiteit Groningen met haar proefschrift “Getting off the fence: Exploring the role, position, and relevance of literature education in the teaching of English as a foreign language in Dutch secondary education”. Promotores waren dr. E.P.W.A. Jansen (RUG) en prof. dr. A. Paran (University College London).

Het proefschrift is hier te vinden: https://www.rug.nl/research/portal/publications/getting-off-the-fence(6c04549e-d922-422b-92f1-05b339e71e54).html

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via j.bloemert@rug.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispam *