DUDOC-ALFA

Podcast door Tessa de Leur. Luister “Verbeelden Verbinden” hier

De afgelopen maanden interviewde Tessa de Leur (Dudoc-Alfa lichting 2014), naar aanleiding van haar promotieonderzoek en het bijbehorende boekje met lesmaterialen een aantal collega’s van andere maatschappijvakken over verbeeldingsopdrachten in hun eigen vak.  

Uit dit mini-onderzoek is (o.a.) een podcast voortgekomen die vanaf vandaag hier te beluisteren is. De podcast gaat over de kracht van verbeelding, de mogelijkheden ervan in de les en de inzet van tekenen als vorm voor verbeeldingsopdrachten. Interessant voor docenten, opleiders en studenten van lerarenopleidingen van met name maar zeker niet uitsluitend maatschappijvakken. 

Ook volgt nog een generiek bruikbaar model over de inzet van verbeelding in de les (binnenkort op de website van het LEMM).  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Antispam *