Inschrijfformulier

Wat is het?
Op dinsdag 3 oktober 2023 vindt de gratis digitale VONK* inspiratiemiddag plaats: een cadeautje voor secties Nederlands en docenten Nederlands in opleiding. Op deze middag willen we graag ons onderzochte lesmateriaal op een toegankelijke en inspirerende manier met jullie delen en zo een brug slaan tussen onderzoek en lespraktijk. De VONK inspiratiemiddag wordt georganiseerd door docent-onderzoekers met een Dudoc-Alfa-beurs in samenwerking met Levende Talen Nederlands en het Meesterschapsteam Nederlands.

*VONK staat voor Vakdidactisch Onderzoek Nederlands in de Klas.

Let op! Je kunt je nog inschrijven tot en met 26 september. Wees er dus op tijd bij!

Hoe werkt het?
Je neemt met je sectie om 14:00 gezamenlijk plaats in een ruimte met digibord of ander groot scherm. Na de centrale opening door Erwin Mantingh volgen twee workshoprondes waarin de workshopbegeleiders hun onderzochte materiaal presenteren en concreet laten zien hoe hun lesideeën in de praktijk kunnen worden toegepast. Een overzicht van het programma, de workshops en de workshopbegeleiders vind je hier.

Hoe kan ik me inschrijven?
Je kunt je hieronder namens je sectie inschrijven als contactpersoon en geeft daarbij aan met hoeveel personen jullie willen deelnemen. Jullie maken vervolgens een keuze voor twee workshops uit het ruime aanbod voor zowel onder- als bovenbouw. Wil je als sectie liever meer dan twee workshops volgen? Verdeel je sectie dan over twee of meerdere contactpersonen en schrijf je apart in, zodat jullie nog meer inspiratie kunnen opdoen en later kunnen uitwisselen. Hopelijk tot 3 oktober!

Vragen? Je kunt ons bereiken via vonkinspiratiemiddag@gmail.com.

Inschrijfformulier VONK 2023
Schooladres
Schooladres
Straat
Huisnummer
Postcode
Stad
Land