Inschrijfformulier

Op dinsdag 5 oktober 2021, tevens de Dag van de leraar, vindt de gratis digitale VONK* inspiratiemiddag voor docenten Nederlands plaats. Op deze middag willen we graag ons onderzochte lesmateriaal op een toegankelijke en inspirerende manier met jullie delen en zo een brug slaan tussen onderzoek en lespraktijk.

Je neemt met je sectie om 14:00 gezamenlijk plaats in een ruimte met digibord of ander groot scherm. Na de centrale opening volgen twee workshoprondes waarin de workshopbegeleiders hun onderzochte materiaal presenteren en concreet laten zien hoe hun lesideeën in de praktijk kunnen worden toegepast.

Je kunt je onderaan deze pagina namens je sectie inschrijven als contactpersoon en geeft daarbij aan met hoeveel personen jullie willen deelnemen. Jullie maken vervolgens een keuze voor twee workshops uit het ruime aanbod voor zowel onder- als bovenbouw. Wil je als sectie liever meer dan twee workshops volgen? Verdeel je sectie dan over twee of meerdere contactpersonen en schrijf je apart in, zodat jullie nog meer inspiratie kunnen opdoen en later kunnen uitwisselen.

Voorafgaand aan de inspiratiemiddag ontvang je op het door jou opgegeven adres een verwenbox met daarin een bundel met achtergrondinformatie en QR-codes naar het digitale lesmateriaal én een aantal verrassingen voor de
innerlijke mens. Hopelijk tot 5 oktober!

* VONK staat voor Vakdidactisch Onderzoek Nederlands in de Klas.

Vragen? Je kunt ons bereiken via vonkinspiratiemiddag@gmail.com.

Inschrijfformulier VONK